bizobike-folosesc-o-bicicleta-electrica.-trisez-sau-nu

Trișez dacă folosesc o bicicletă electrică?

Da, trișezi cu siguranță. Nu, desigur că nu trișezi.

În România tradițională, o bicicletă electrică va atrage atenția întotdeauna: mulți oameni sunt curioși despre bicicletele electrice. Mai devreme sau mai târziu, însă, vei fi întrebat dacă nu cumva trișezi pentru că folosești bicicleta electrică. Dar există mai mult de un răspuns pentru această dilemă.

Da, cu siguranță trișezi folosind o bicicletă electrică.

Dacă ai un motor care să te ajute la pedalare, atunci clar se numește trișat. Și, indiferent de cât de multe ai auzit, sau cât de mult au încercat alții să te convingă, asta este un lucru bun.

Poți parcurge o distanță mai mare, sau poți pedala aceeași distanță dar cu un efort minim. Un motor te va ajuta întotdeauna atunci când dealurile par imposibile de urcat sau poți merge ușor pe o pantă, fără să-ți fie teamă că îți vei consuma toată energia în zadar. Bicicleta electrică schimbă complet natura urcărilor pe munți, în special pe un Mountain Bike, MTB. În felul acesta vei reuși să te bucuri de plimbare.

E haios. Ești în aer liber. Nu trebuie să plătești taxe pentru ea. Nu ai nevoie de training-uri speciale sau cine știe ce echipament. Nu te costă nimic să o parchezi și aproape nimic să o alimentezi. E mi-nu-nat. Ce nu ți-ar putea plăcea la o bicicletă electrică? Dacă mergi cu bicicleta doar pentru fitness, atunci poți lucra pe o bicicletă electrică la fel de mult ca pe una normală și poți folosi motorul doar atunci când nu vrei să rămâi în urmă.

Nu, cu siguranță nu trișezi folosind o bicicletă electrică.

Atunci când mașinile erau scumpe, bicicletele erau un mijloc de transport folosit de aproape toată lumea. Oamenii au început să renunțe la ele pe măsură de mașinile au cucerit lumea.

Acum ciclismul este în creștere din nou, dar pornește de jos. Asta deoarece oamenii considera mersul pe bicicletă un sport, nu o activitate.

Image may contain: bicycle, sky and outdoor

Să îi numești trișori pe cei care folosesc bicicletele electrice pentru a merge la job sau prin parc în timpul liber este destul de bizar, dacă privești în ansamblu. În primul rând, cei care merg cu biciclete electrice ar putea merge, de altfel, cu mașina sau cu autobuzul, și aici nu există termenul de trișat. Poate că parcarea este ceea ce îi face pe oameni să folosească un e-bike. Sau faptul că își doresc să mearg din pură plăcere cu bicicleta la birou, dar nu vor să ajugă acolo complet transpirați.

Oricare ar fi motivul pentru care îți dorești să folosești o bicicletă electrică, trebuie să îmbrățisăm folosirea bicicletelor în general pentru că este ușor, e distractiv: și nu doar ca un sport de performanță. Fiecare trebuie să ia decizia potrivită pentru propriei persoane.

Bizobike Romania

administrator

Post a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *