Beneficiile bicicletelor electrice

Sunt rapide, ușor de folosit, și „eco-friendly”. Persoanele care critică în general bicicletele electrice spun că acestea sunt doar pentru leneși cărora nu le place să pedaleze.

Nimic mai fals. Bicicleta electrică e acolo să te ajute atunci când vântul e împotriva ta, sau când ai nevoie de un pic de ajutor pentru a urca o pantă. Te ajută exact când ai nevoie de ea.

1. Călătorii mai ușoare

Sunt mulți oameni care preferă sau ar prefera să meargă la birou cu bicicleta. Dar să ajungi transpirat la birou după un drum lung nu este întocmai o soluție. Aici bicicleta electrică poate fi combinația ideală: te ajută să arzi câteva calorii, dar fără să transforme drumul către job într-un antrenament intensiv la sală.

2. Ajungi la timp, indiferent de situație

Să presupunem că ai o dimineață agitată în care pur și simplu nu poți pleca de acasă la timp. Ajungi la mașină și realizezi că ți-ar fi imposibil să ajungi la timp la birou, pentru că vei prinde o oră de vârf în trafic. În cazuri ca acestea, bicicleta electrică ți-ar fi de un real ajutor: sigură și ușor de folosit, fără să îți faci griji că traficul te-ar putea încetini.

3. Perfectă pentru toate vârstele

În timp ce tinerii se pot bucura de viteza și entuziasmul pe care ți-l oferă o bicicletă electrică, adulții vor fi încântați de siguranța și confortul ei. Nu e nevoie să depui la fel de mult efort ca în cazul unei biciclete obișnuite, dar e suficient ca tu să ai parte de doza zilnică de mișcare.

4. E ușor de folosit

Aici vorbim în speciale de bicicletele electrice pliabile. Nu trebuie să îți faci griji că nu ai unde să o depozitezi, că e voluminoasă și fără pic de flexibilitate. Bizobike îți prezintă cele mai ușoare biciclete electrice pliabile cu un design inovator și tehnologie modernă.

5. Sunt mai sigure decât bicicletele normale

Cele mai multe accidente pe bicicletă se întâmplă în intersecții și curbe. Asta pentru că biciclete normale au nevoie de mai mult timp pentru a accelera. Motorul te va ajuta să scapi mai repede de zonele periculoase. Din același motiv, vei fi mai puțin tentat să accelerezi la galben, deoarece știi că odată ce semaforul se va face verde, vei avea suficient timp să accelerezi și să ții pasul cu traficul.

 

Bizobike Romania

administrator

Post a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *